Haber

Ford Otosan Kocaeli Fabrikalarında üretilecek olan tamamen elektrikli yeni E-Tourneo Custom, Üstün Performansı ve İleri Teknolojileri ile ticarete yön veriyor.

  • Ford Pro, Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikaları’nda üreteceği üçüncü tamamen elektrikli ticari modeli yeni E-Tourneo Custom’ı tanıttı.
  • Ford’un yolcu taşımacılığındaki iddialı modeli Tourneo ailesinin en yeni üyesi E-Tourneo Custom, geliştirilmiş performansı, özel alanları ve hem ticari hem de bireysel kullanıma uygun rafine tasarım özellikleriyle dikkat çekiyor.
  • Tamamen elektrikli E-Tourneo Custom, üst düzey yetkinlik, lüks ve şık tasarımı bir arada sunmanın yanı sıra, sekiz koltuğa kadar kapasiteye sahip, çok yönlü, çok amaçlı bir araç.
  • E-Tourneo Custom’ın tamamen elektrikli aktarma organı, 370 km’ye kadar menzil ve 125 kW DC hızlı şarj sunar. Tourneo Custom serisi ayrıca PHEV ve dizel motor seçeneklerini de içerir.
  • Gelişmiş özellikler arasında raylı arka koltuklar, elektrikli kayar yan kapılar, eğimi ayarlanabilen direksiyon simidi ve B&O ses sistemi ile esnek kullanım yer alır. 2,3 kW Pro Power Onboard sistemi de MESKEN modellerinde sunuluyor.
  • Ford Otosan tarafından Kocaeli fabrikasında üretilecek olan yeni nesil Tourneo Custom serisi, 2023 yılının ikinci yarısında müşterilerin beğenisine sunulacak.

 

Ford Pro, Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretilecek yeni nesil E-Tourneo Custom modelini, uzun yıllardır çok hedefli minibüs serisine öncülük eden Tourneo serisinin tamamen elektrikli gelişmiş aktarma organları1 ile tanıttı.

 

Yeni nesil E-Tourneo Custom’da, en üst düzeyde çok yönlülük ve konfor, 370 kilometreye kadar hedef menzile ulaşabilen yüksek verimli elektrikli aktarma organı ile buluşuyor.

 

2024 yılında Avrupa pazarına sunulacak dört yeni tamamen elektrikli Ford Pro modelinden biri olan E-Tourneo Custom, sekiz kişiye kadar konforlu koltuk kapasitesi ve ferah iç mekanıyla hem bireysel kullanıcıları hem de ticari müşterileri hedefliyor.

 

Van, Combi, Combi Van ve Minibüs gövde seçenekleriyle sunulacak olan E-Tourneo Custom, yeni model raylı koltuklar, otomatik elektrikli kayar yan kapılar, B&O ses sistemi, 2 adet dijital kartlı anahtar, panoramik cam tavan ile ultra esnek kullanım seçenekleri sunuyor. ve eğim ayarlı yenilikçi bir direksiyon simidi. Tekerlek gibi çeşitli üst düzey özellikler sunulur. Bağımsız arka süspansiyon, optimize edilmiş şasi mimarisi ve sessiz elektrikli motor ile birlikte sürüş konforu E-Tourneo Custom’da orijinal bir boyuta ulaşıyor.

 

Hans Schep, Ford Pro Avrupa Genel Müdürü: “İster hafta sonu aktivite dolu bir aile gezisi, ister konforlu ve şık bir araçla havaalanına transfer olsun, E-Tourneo Custom tamamen elektrikli güç aktarma organları, gelişmiş iletişim teknolojileri için nihai noktadır. , zarif tasarım ve yeni lüks özellikler. Gerçek seçim olacak. Tourneo adı her zaman geniş iç mekanlar ve çok yönlü nakliye ile ilişkilendirilmiştir. Şimdi ise bunu bir adım öteye taşıyarak üst düzey performans ve eşsiz konfor arayan yeni nesil seçici elektrikli araç müşterilerimize tek bir araçta aradıkları tüm özellikleri sunuyoruz” dedi.

 

Müşterilerin daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyduğu uygulamalar3 için, Tourneo Custom serisinin bugüne kadarki en kapsamlı segmenti olan bu aracın yeni Şarj Edilebilir Hibrit (PHEV) versiyonunu da seçebilirler. Yeni model, yüksek verimliliğe sahip sekiz ileri otomatik şanzıman ve akıllı dört tekerlekten çekiş sistemi ile ilk kez sunulan yeni nesil Ford EcoBlue dizel motor ile de tercih edilebilecek.

 

EcoBlue dizel motorlu Tourneo Custom modelinin 2023 ortasından itibaren müşterilere teslim edilmesi planlanıyor ve ek versiyonlar yıl sonuna kadar mevcut olacak.

 

Üstün elektrikli araç performansı

74 kWh kullanılabilir kapasiteli bataryasında yüksek yoğunluklu pil hücresi teknolojisi ve 160 kW elektrik motoru kullanan E-Tourneo Custom, Ford F-150 Lightning pick-up ile üstün performans ve rafine tarz sunacak. Çok amaçlı aracın tamamen elektrikli aktarma organı ayrıca daha fazla güç verimliliği sağlar ve daha rahat ve konforlu bir sürüş deneyimi için tek pedallı sürüş modu içerir.

 

Entegre 11 kW AC üç fazlı şarj cihazı ile pil tam kapasiteye 8 saatten daha kısa sürede ulaşır veya 125 kW DC hızlı şarj ile yaklaşık 41 dakikada yüzde 15-80 oranında şarj edilebilir4. E Tourneo Custom’ın şarj profili, hızlı şarjı desteklemek için ön şarj yapabilir. Sistem, laboratuvar testlerinde 125 kW’lık şarj cihazı kullanarak sadece 5 dakikada yaklaşık 38 km menzile ulaştı.

 

2.000 kg5 maksimum çekme kapasitesi ve cömert taşıma kapasitesi6 ile E-Tourneo Custom, araç sahiplerinin arkadaşları, aileleri ve spor ekipmanlarıyla seyahat etmelerine yardımcı olurken, işletmelerin müşterilerini ve bagajlarını verimli bir şekilde taşımasına yardımcı olur.

 

Ön kabindeki prizler aracılığıyla elektriğe bağlanmadan dijital cihazlara, araçlara, spor ve kamp ekipmanlarına 2,3 kW’a kadar güç sağlayan Pro Power Onboard teknolojisi, müşterilerin Tourneo Custom’ın elektrikli versiyonlarının tüm potansiyelinden yararlanmalarına olanak tanıyor.

 

Üst düzey lüks, konfor ve esnek tasarım özellikleri

Sürücü ve yolculara kusursuz bir konfor ve sürüş sağlamak için tasarlanan yeni Tourneo Custom, üst düzey özellik ve teknolojilere sahip iç mekanının yanı sıra üstün personel ve donanım kalitesiyle de dikkat çekiyor.

 

Geliştirilmiş iç özellikler, ikinci ve üçüncü sıralarda raylı koltuklar içeren yeni bir oturma sistemi ile başlar. Bu sayede kabin, yolcular ve eşyaları için optimum alan sağlayacak şekilde düzenlenebilir. Arka kabinde bulunan raylar, koltukların yolcunun isteğine göre ileri geri kaydırılmasına veya gerektiğinde tamamen kaldırılmasına olanak sağlıyor. İkinci sıradaki üç koltuğun her biri bağımsız hareket ettirilebilirken, üçüncü sıradaki koltuklar iki artı bir oturma alanına sahip.

 

Yeni koltuklar daha hafif olduğundan ve ikinci sıradaki koltuklar entegre emniyet kemerlerine sahip olduğundan kabin kolayca yapılandırılabilir. Kendi sınıfına özgü altı kişilik bir konferans düzenlemesi de dahil olmak üzere çeşitli düzen sistemleri hızla oluşturulabilir.

 

Lüks kabin, müşterilerin araçlarını kişiselleştirmeleri ve seyahat deneyimlerini geliştirmeleri için birçok yeni özellik içeriyor. Geniş panoramik cam tavan, yolcuların alan ve ışık algısını iyileştirirken camın kızılötesi özelliği, kabinin sıcak güneş altında bile serin kalmasını sağlıyor. Elektrikli kayar yan kapılar da manuel temasa gerek kalmadan açılabilir. Örneğin, sürücü ağır eşyalar taşırken, kapıyı otomatik olarak açmak için ayağını ön tekerleğin yanında hareket ettirebilir.

 

Yeni Tourneo Custom ayrıca üç bölgeli elektronik sıcaklık kontrolü, arka bölmede 14 hoparlörlü güçlü B&O ses sistemi, sofistike ortam aydınlatması, taşınabilir cihazlar için kablosuz şarj bölmesi7 gibi özellikleriyle seyahat sırasında üst düzeyde konfor ve keyif sağlıyor7 ve ikinci sıradaki ısıtmalı dış koltuklar.

 

Ford ayrıca otellerdeki anahtar kartlarından ilham alan yenilikçi bir Dijital Anahtar sistemi geliştirdi. Dijital Anahtar, kapıların kilitlenmesini/kilitlerinin açılmasını ve aracın bir kart aracılığıyla çalıştırılmasını sağlar. Bu üst düzey filo, müşterilerimiz için ideal bir anahtar yönetimi çözümüdür. Teslimat araçları, acil servisler veya kiralama gibi birden fazla şoförü olan şirketler için kullanım kolaylığı sağlar. NFC teknolojisini kullanan bu dijital anahtarların 2024 yılında kullanıma sunulması planlanıyor. Sistem, araç sahiplerinin spor veya outdoor aktiviteler sırasında büyük anahtarlık yerine pratik, ince ve su geçirmez bir kart taşımasına olanak tanıyor.

 

Tourneo Custom müşterileri, Deluxe, Titanium, Titanium X versiyonları, farklı konfigürasyonlara sahip çeşitli model versiyonları arasından seçim yapabilir: Tourneos’un teknik özelliklerini bugüne kadarki en kapsamlı şekilde getiren serinin en üst modeli Titanium X. 19 inç şık alaşım jantlar, standart özelliklerin ortasında tam matris LED. aydınlatma ve lüks Sensico sentetik deri koltuk döşemesi. Her seri, farklı müşteri gereksinimlerini karşılamak için sunulan güç aktarım sistemlerinden biri ile tercih edilebilir.

 

Tourneo Custom’ın geliştirilmiş özellikleri, yetenekler ve performansta yapılan değerli iyileştirmelerle desteklenir. Aracın yeni mimarisi, daha düşük yerden yükseklik ve yeni entegre yan basamak ile binmeyi ve inmeyi kolaylaştırırken, kayar yan kapı ve arka bagaj kapağı gibi sınıfında lider özelliklerle yardımcı oluyor.

 

Optimize edilmiş platform, birçok versiyonda toplam yüksekliğin iki metrenin altına indirilmesini sağladı. Bu sayede, Tourneo Custom segmentindeki araçların giremeyeceği garajlara ve çok katlı otoparklara erişim mümkün olurken, optimum verimliliğe ve gelişmiş aerodinamiğe sahip zarif bir stile katkıda bulunuluyor.

 

Tamamen yeniden tasarlanan ve seri boyunca standart hale gelen bağımsız arka süspansiyon sistemi ile şasinin sağladığı dinamik iyileştirmeler, hem sürücülere hem de yolculara daha konforlu sürüş ve kullanım kolaylığı sunuyor.

 

Her işletme için yüksek teknoloji ürünü iç tasarım

Yeni Tourneo Custom, hem bireysel kullanıcılara hem de üst düzey işletmelere hitap edecek etkileyici ve şık tasarımıyla yollarda öne çıkıyor. Araç, genişletilmiş ön ve arka görünümü ile sağlam ve dengeli bir duruş sergileyerek kendinden emin bir duruş sergiliyor.

 

Dinamik ve şık ön tasarım, Tourneo markasının temelini oluşturan güçlü yetkinlikleri yansıtırken, benzersiz ızgara kaplaması, tam genişlikte görsel imzası ve göz alıcı LED farları ile tamamen elektrikli E-Tourneo Custom’ın teknolojisini ve performansını vurguluyor. .

 

Sofistike olduğu kadar pratiklik de sunan tasarım aracın içinde de devam ediyor. İki veya üç koltuklu zarif ön kabin; Yüksek kaliteli malzemeleri ve sade, çağdaş yüzeyleri ile teknoloji ve konforda yeni bir adımı temsil ediyor.

 

Gösterge paneli, ergonomik 13 inç dokunmatik ekrana ve SYNC 4 bilgi ve eğlence sistemine sahiptir.8 Yeni dijital ekran, sezgisel, sürücü odaklı bir kokpit oluştururken, kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay uyumu standarttır.9

 

Tourneo araçlarının, kullanıcıların aktif yaşamlarını desteklemek için portatif oturma ve çalışma alanları olarak da işlev görmesi gerekiyor. Tourneo Custom, yeni piyasaya sürülen E Transit Custom’da tanıtılan yenilikçi, eğimi ayarlanabilir direksiyon simidi ile de sunuluyor. Sınıfına özel bu özellik sayesinde direksiyon simidi, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için ergonomik bir çalışma alanı olarak kullanılabiliyor veya tamamen katlanarak kullanışlı bir masaya dönüşebiliyor.

 

Tasarım sürecindeki önceliklerden biri, kabin içindeki konforu ve hareket kolaylığını en üst düzeye çıkarmaktı. Buna göre, tüm araçlarda düz tabanlı bir direksiyon simidi bulunur. Yuvarlak kare ve otomatik şanzımanlı bu araçlarda direksiyon kolonu üzerinde konumlandırılan vites kolu daha fazla alan yaratır ve erişimi kolaylaştırır.

 

Ayrıca ön yolcu hava yastığı gösterge paneli yerine tavana konumlandırılarak ön kabinde daha fazla alan ve saklama bölmeleri oluşturulmuş. Bu sayede dizüstü bilgisayarlar veya A4 belge boyutundaki eşyalar, konsol üzerindeki kapalı saklama bölmesinde korunabilir. Artık kesim standardı haline gelen AMPS montaj braketleri ile elektronik cihazlar da güvenli bir şekilde sürücüye daha yakın yerleştirilebiliyor.

 

Müşteri isteklerine göre şanzıman ve motor seçenekleri

Yeni Tourneo Custom PHEV, uzun yolculuklarda verimli bir 2,5 litrelik Atkinson döngüsü akaryakıt motorunun esnekliğini sunmak için paralel bir hibrit sistem kullanır. Sistemin modülü olan elektrik motoru ve 11,8 kWh kullanılabilir pil paketi ile 50 kilometreden fazla menzile sahip şehirlerin sıfır emisyon alanlarında saf elektrikli sürüş mümkün.

 

Ford, Tourneo Custom’ı elektrikli aktarma organlarının yanı sıra 136 PS, 150 PS veya 170 PS’lik en yeni nesil EcoBlue dizel motor ve yeni yüksek verimli sekiz ileri otomatik şanzıman veya altı ileri manuel şanzıman seçeneği ile sunacak.

 

Yeni Tourneo Custom aynı zamanda dört tekerlekten çekiş seçeneğini de sunarak, her türlü hava koşuluna uygun bir araç arayan müşterilerin ve kamp alanlarına, plajlara ve arazilere erişmek isteyen araç sahiplerinin güvenini artırıyor. Sistem torku elektronik bir kaplin aracılığıyla akslar arasında akıllı bir şekilde dağıttığı için ayarlamalar 20 milisaniyeden daha kısa sürer. Bu sistem 136 PS ve 170 PS EcoBlue dizel motorlu ve otomatik şanzımanlı araçlar için sunuluyor. Daha fazla çekişe ihtiyaç duyan ancak manuel şanzımanı tercih eden araç sahipleri, 136 PS ve 150 PS EcoBlue dizel motorlarda mekanik sonlu kaydırmalı diferansiyel tercih edebiliyor.

 

Tüm motor seçenekleri son derece rekabetçi bir çekme kapasitesine sahiptir. Dizel motorlu modeller, ağırlığı 2.500 kilograma kadar olan frenli bir römorku çekebiliyor. Bunun dışında, isteğe bağlı olarak yeni bir geri çekilebilir çeki demiri mevcuttur, kullanılmadığında yerine itilebilir ve gözden gizlenebilir.

 

Tourneo Custom, Ford’un en yeni ve gelişmiş sürücü destek sistemlerinden oluşan kapsamlı bir paket sunar. Şerit Merkezlemeli Akıllı Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, 10 Geri Vites Freni Asistanı, Tam Aktif Park Asistanı ve aracın etrafını daha kolay ve geniş bir şekilde görmenizi sağlayan 360 derece kamera sistemi gibi bir dizi özellik ilk kez bu modelde kullanılıyor. şehirde hareket.

 

Ford Pro kapsamında şarjdan servise, yazılımdan finansa uçtan uca servislerin versiyonları Türkiye’de kullanıma sunulduğunda, Tourneo Custom da bu özellikleri destekleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler